Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför är det lättare att bli missförstådd en förstod

varför är lättare att bli missförstådd en förståd 

varför är det lättare att bli hatad en älskad det 

 

är därför svårt att bli älskad och förståd för mej 

i alla fall i längden . allt blir bara fel till slut även 

 

fast jag vill göra allt rätt så blir allt bara fel och det 

gör att jag blir hatad till slut men i början är allt 

 

en dröm den vackraste saga men någon stanns efter

vägen tappar jag bitarna av allt . allt bara försvinner 

 

till slut och jag står ensam kvar oförstående och ledsen 

över att jag änns mötte dom alls varför slutar det alltid 

 

så i mitt liv ska det verkligen vara så . är det verkligen

meningen att jag ska leva ensam och bitter i framtiden 

 

eller har jag inte träffat den rätta en eller är det jag som 

hatar och missförstår har jag vänt på hela sitvationen ser 

 

jag livet och verkligheten i en spegel ut av mej skälv .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-20 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten