Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Friden i famnen som helar


Jesus är vägen



ALLA är vi under stort tryck, både förr och nu! NU är det ju riktigt äkta galenskaper som frodas och förmörkar både syn och hörsel.

VAD ska man TRO? säger folket!

TRO PÅ JESUS, säger jag och du går fri från att hoppa på vilka dumheter som helst! TRO PÅ JESUS och gå fri från att falla i de många gropar som står ÖPPNA NU!

TRO PÅ JESUS och förstå att tiden är kort på jorden! TRO PÅ JESUS och BEGRIP att HAN och BARA HAN är DIN RÄDDNING!

JESUS är din väg, Jesus är din sanning och Jesus är ditt liv!


Dikt och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-20 20:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den oomvända människan vill inte förstå.
Man bär på en längtan, som Gud lagt ned, men man söker på fel ställen.
2021-01-24

    Klipparen
Den smala vägen är svår att hitta, men hittar man den, förstår man att den fanns där från början!
2021-01-23

  MariaEvighet
Jaa Jesus är den ende som kan och vill rädda en människas liv, frö alltid, till hans rike. Men man förstår inte vidden av de orden.
2021-01-20

  Larz Gustafsson VIP
Folk är beredda att betala tusentals kronor till scientologikyrkan eller spiritistiska medier. Vad som helst men inte Jesus, Han som är den ende sanne Guden och den ende som kan ge verklig frid på djupet.
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet