Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand

Jag sprang på döden på en marknad i Bagdad

All frukt framför mig frös och ruttnade när han svepte bakom min rygg.

Håret i min nacke reste sig, men doften av dig fick mig att vända om.

Jag kände frosten växa sig fast i mitt hjärta och tog ett steg framåt

Döden tog ett grepp om min hand och visade mig vägen till Samarra.

Han sa med mörk röst: där väntar ditt öde.

Hand i hand med den döde




Fri vers av Konstnärssjäl
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-20 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstnärssjäl
Konstnärssjäl