Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möts ... igen


Du kanske tror det
har stillnat nu
när stegen mina
syns så lätta
när rösten sjunger
glädje
och jag samlar sånger
i handen

du kanske tror
allt är bra nu
nästan som innan
när fladdrande fingrar
ivrigt längtade
och röstens ömhet
ljöd högre än musiken

men du mannen

det är bara jag
som har lärt mig
dansa på skärvor
av glas




Fri vers av Nikon32
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-20 21:47



Bookmark and Share


  Yrre VIP
denna känns! och styrkan, styrkan.
2021-01-22

  Solstrale VIP
Så hemskt men sanningen... Det är tyvärr så... Olika men ändå samma för många kvinnor!
2021-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Nikon32