Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Suddgummit som historisk likriktare är ett mäktigt hjälpmedel, rent av ett Pharmakon, ett annat preservativ


Det innevarande ögonblicket i vår frihet underkänns så ofta


om förutbestämd

sudda det nödvändiga

fri vilja skriv bort






Bunden vers av Horace
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-27 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace