Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ca 23.00

Du är mitt regn.
Som gör mig våt.

Jag är ditt regn.
Som får dig att växa.

Du är min.
Så önskar jag det vore.

Jag tvivlar att det blir du och jag.
Du vet att det inte blir jag och du.

Ändå den vita liljan med sina pistiller lockar.
Ändå den svarta stockrosen med sin ståndare frestar.

Jag kysser dig. När ingen annan ser på.
Du kysser mig. När alla ser på.

Men när jag som minst anar det.
Du förvandlar mig.

Till den jag egentligen är.
Till den du lockar fram mig till att vara.

Jag följer mina fingrar med blicken.
Du tittar bara på mig.

På upptäcktsfärd över din kropp.
En njutningsfull resa.

Vi masserar varandra med ord.
Ord som bara är våra.

Drömmar av svart spets.
Fantasier av rött lack.

Där poesin älskar.
Så också vi.
















Fri vers av Black raven VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-20 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP