Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stora stygga vargen - Tanka

 

Ett oskyggt gråben

gick mitt på blanka dagen

omkring i vår by

kanske utstött av flocken

liksom jag en ensamvarg

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-21 00:24



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Mäktig text, bra där!
2021-01-23

    Sefarge VIP
Kort men tänkvärt
Skriftat. Vissa är
Ute efter Rödluvan.
Andra klarar sitt
Liv på helt andra
Sätt?
;)

2021-01-21

    Lena Staaf VIP
Snyggt poem som väcker känsla! Dels om den fascination som en orädd varg väcker, dels om liknelsen att vara ensam, utstött av flocken
2021-01-21

  Solstrale VIP
Häftigt med gråben på blanka dán...
Snyggt poem, man reflekterar öber denna och formar om den,mmetaforistisk...
2021-01-21

  Öknens Ros VIP
Fint diktat om den av många avskydda vargen, men den är dock en del av vår fauna.
2021-01-21

  Koloristen
Cute :).
2021-01-21

  Loppan på Gotland
Mäktigt med dessa "ulvfvar" i ens närhet..
En fin upplevelse..
Och som alltid.. Strålande textat..
2021-01-21

  lodjuret/seglare VIP
Försökte sjunga texten, se det gick inte alls, sedan bara högläsning, då kom plötsligt till som melodi. Text är här föredömligt kort och klangfull.
2021-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP