Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi var aldrig på väg någonstans

Du bygger ett instrument
av hjortars horn, av slag
av minnen av skogar
och tiden som flyter bort i dimman
– om vi kunde skulle vi trösta timmarna,
vi blöder genom förbanden
men inte för dem –
det är bara fåglarna
och dagen som brister
som toner på din tunga




Fri vers av Grävling
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-20 23:59



Bookmark and Share


  Nanna X
Vilken fin idé, att bygga ett instrument av hjorthorn. Borde prövas.
2021-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling