Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga mig inte

Fråga mig inte att
Varför jag skriver inte dikter längre
Varför jag blir inte kär längre
Varför jag pratar inte om filosofi längre

Fråga mig inte
Vad jag heter
Varför flydde jag till Sverige
Och att vem jag är som person

Fråga mig inte
Fråga mig inte

Titta på mina ögon istället
Sen får du svaren
Sen ser du på mig som inget annat
Än en rörlig stor sorg

Titta på mina ögon
Annorlunda men sanna ...




Fri vers av Farzad Rahmani
Läst 228 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-01-21 01:05



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Starkt och gripande, du berör…
2021-10-24

    Lena Staaf VIP
Stark och vacker text. Känns sann och ärlig. Fortsätt så!
2021-10-24

  Blomma-Stjärna VIP
Dikten drabbar - som att se dig och dina ögons djup genom din text!
2021-04-24

  Stisse
Din dikt berör mig så starkt. Du bygger upp den så bra med detta "fråga mig inte". Man drabbas av sorgen som finns i ögonen. Skriv om det är möjligt det känns äkta och starkt.
2021-01-21

  Lindalou
Dina ord lyser av sorg.
2021-01-21

  Gunnel Eriksson VIP
Jag ser inte dina ögon men jag tolkar texten så att de är sorgsna.

Bra dikt!
2021-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Farzad Rahmani