Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM JAG KUNDE

Skulle jag ge dig modet,
det du tappade en gång.
Ta bort allt det vemodet
som nu har gjort intrång.

Du tror ej att jag ser det
men din blick säger allt.
Den talar utan att du vet,
röjer allt som är gammalt.

Jag vill så gärna ge dig,
mina ögon att se med...
Den jag ser framför mig
är en själ som fallit ned.

Skulle ge din tro tillbaka
så du såg hur bra du är.
Inte mera sorg orsaka...
Ta bort allt det som tär.

Och lyfta av dig bördan
som du bär på varje dag.
Att känna så det gör man
om man bryr sig som jag.

För jag vill se dig skratta,
lämna sorgerna bakom.
Så att dagar blir fullsatta
med sådant du tycker om.

Jag önskar att jag kunde
ge dig det och mer än så.
Och bara för en stund se,
att dina ögon ler också!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-21 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP