Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snövitt

Snö snö bara snö

Vitt vitt så långt ögat ser

Vinter tö för mig




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-21 07:06



Bookmark and Share


  ULJO
Jag gillar vintern när den är vit av pudersnö. Sen kan våren komma.
2021-01-21

  Solstrale VIP
Grönt är skönt! Men med snö inte lönt att förbanna... Ja du hittar då formlerna likt magiska ord!
2021-01-21

  Nanna X
Det låter vackert. I Malmö bara regnar det.
2021-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP