Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släpp in mej i ditt liv igen jag kommer hem

vi hadde så bra i början när vi möttes du och jag 

en saga och en dröm som blev san efter en lång 

 

tid av ensamhet och deprition lös du plöttsligt 

upp mitt mörker igen . det var så härligt att se 

 

allt i färger igen  i från den grå vita vardag som 

jag levde i ensamheten så frustrerad och en 

 

stark saknad efter närhet och beröring men

med tiden började vi ta varandra förgivet . som 

 

man offta gör tyvärr i en relation inte alla men

det händer allt för offta små saker blir så stora 

 

och känns så viktiga i stundens hetta men i efterhand 

efter saknaden betyder dom ingenting . så betydeslöst 

 

vi som hadde det så roligt men nu är allt borta vi är som 

två bråkande vänner magin är borta i mellan oss men 

 

älskling jag har tänkt och jag kommer hem i kväll som den 

du mötte kan vi börja om kan allt bli som för igen snälla ge 

 

det en chans . vi börja om igen jag vill inte förlora dej kom 

med mej ta min hand känn mitt hjärta slår igen eller sitter 

 

alla hårda ord för djupt inom dej släpp allt kom vi drar ut 

älska mej som du gjorde förr vi lever bara en gång tappa inte

 

bort det vi hadde och har vi kan bli unga på nytt . släpp taget 

om allt gammalt kom till mej släpp in mej i ditt liv igen kom 

 

till mej vi börjar om igen älska mej som du gjorde förr för jag 

älskar dej så starkt jag känner det nu när jag håller på att förlora 

 

dej . det skrämmer mej jag vill leva med dej till slutet av vägen jag 

vill inte förlora dej igen för jag älskar dej så starkt jag känner det nu 

 

snälla låt mej komma hem till dej igen släpp in mej i ditt liv för du 

har väll inte glömnt mej och allt det vi hadde en gång till samman .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-21 10:19



Bookmark and Share


  helenita VIP
Bra!!
2021-01-23

  Koloristen
Bravo, bror! Jag vet känslan. Påminner mig oxå om "Let me try again" med Frankie Boy.
2021-01-22
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten