Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en kärlekshyllning..


Uppenbarelsens frukt.

Likt en fjärils bekymmerslösa dans
Ser jag livet i dig
Du
Den uppenbarelse och drömlika varelse.

Och där i vår naiva första vals
Under bar himmel och bara dräkt
Du
Den jag vill smälta samman med inatt.

Var kom du ifrån
Vad gjorde du för att reta min existens
Du
Den natursköna unga framtidstro

Varför lät du mig smaka
På din söta nektar, din berusande doft
Du är min att älska
Utan tvivel, utan sans.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2021-01-21 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP