Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrande gräshoppsblues



Familjer i eld och lågor

för den svåraste av plågor

ton av grödor blir gräshoppstugg

miljarder i svärmar

som varandra härmar



Sjung vandrande gräshoppsblues

bör grilla dem gott tilltugg

förlorar allt ris all skörd

för många den bleka död




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-21 14:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Sådana program som Madagaskar visar gräshoppsvärmen... Det är makalöst härligt skrivet, med tanken, men rosta dem,,ät upp ohyran.. Blir det lite komisk blues... Bra det gillar jag! Själv leken...
2021-01-21

    Lena Staaf VIP
Gränsen mellan överlevnad eller svält till döds kan vara en gräshoppssvärm. En sorglig blues.
2021-01-21

  Elinor Sörensson VIP
Svältklagande förödelseblues
med gräshoppsackompanjemang.
Fint skaldat.

2021-01-21

  Öknens Ros VIP
Nu är det tillåtet köpa insekter i vissa affärer, smaklig gräshoppssnacks! ;)
2021-01-21
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP