Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HOPPETS GUD

Hoppets Gud fyllde mig

med glädje i tron

och Han ska leda mig

till andra sidan bron

När allt var mörkt och

miserabelt var Han där

Han kom med ljus och med

Sitt Ord, som alltid bär

 

Hoppets Gud sviker aldrig

dem Han fött på nytt

Han finns där vid min bädd

när morgonen har grytt

När nattens fasor 

invaderar denna kropp

påminner hoppets Gud mig

om mitt framtidshopp

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/1 2021

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2021-01-21 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP