Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tvåsamhet

Varje andetag vi delade
slog tillbaks
med en knuten näve
år som gick

jag var syret
hon var krutet

hennes ord sövde mig
väsande vilt
åren vi delade
violetta som vintern
när luften är riktigt kall

den runda känslan
att locka nytt
en för mig ny person
som köper mitt väsen
en som älskar
våra mjuka andetag
att dyka in i

år ska gå
vi ska båda vara syre
flyga fritt i tvåsamhet








Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-21 16:38



Bookmark and Share


  SatansSon
själv har jag inte på allvar vart tvåsam på 40 år.
2021-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP