Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåsljud

Kvällen är en doft
i rök från glödande örter
knastrandet av sekunder
och den kopparfärgade elden
mellan dina händer, solljuset kupat
till brusandet av en dov vind
mellan laduväggens plankor




Fri vers av Grävling
Läst 184 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-21 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling