Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorgsen fiol

Hur du stod
Hur du log
Hur dina hjärtslag
Skapade en viol




Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-21 18:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
som en skir vårblomma
med frostrand
få ord med mycket ,
2021-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi