Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Maskerad tid


Galenskaperna blommar


Galenskapen blommar, men få tycks se den.
Den är så maskerad att den knappast syns.
Men det finns en och annan som nog har fått
och tänker vända sig bort.

Hemskheterna är fördolda och djupt rotade
De finns där men alla människor ser dem ej!

Galenskaperna finns där och är mycket maskerade,
Man gömmer dem för folket som inte orkar se.
En och annan kristen vet ju så klart vad som pågår i
den djupa staten...
NWO heter det.

Man tror man lever i en fredlig värld,
medan allt håller på att braka samman!

NWO heter det och många vet inte vad det står för.
Jag har pluggat det i många år om vad som finns däri,
Det är inga goda saker, smakar beskt och illa.

Illa dolda, men jag ser dem ständigt, skall du vakna medan tider finns?
Snart kan det braka samman, då blir det fart i tv-sofforna när inte reklamen
kan lindra och mat och bärs inte ger någon tröst!

Det stundar bistra tider, så står det i min bibel, och Guds ord är mer än tydligt.

Ta vara på dig och tänk om och tänk till.


Bild o text ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 103 gånger
Publicerad 2021-01-21 23:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men du, se upp för den s k kristna högern.
2021-01-22
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet