Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Ett nyord... Av Ewa-Britt Nilson. (Något om sex, antyder att rimmen bildar sex rader, inget annat) Ordet 'stode' är gammal hederlig svenska. Gammalt, likt bindeord i sig.


Kommentar på en text (2096) något om sex




Jag som trodde slang var mode,
hög som låg däri stode,

om och kring sig strös där ord,
oavsett det är 'deras bord',

van Basten var nog en med koll,
vilken lekte o spelte boll...



(Sex rader och inget annat)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-22 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP