Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kamrat pepsisnippa


Livet för dummies 43


storma vaniljen med sushiapelsin
målade jättar med agensiska axlar
hon som hette kanel i slutfantasin
tonnie, min tonnie franskvingar flaxar

skuggboxar rickson på kistahöjden
beroende av en metafysisk drog
drejar körkort för tjack på syslöjden
hög som giraffitta på fysisk båg

linor av dextrosol på utomhusgym
minns du mig ännu min mållgan
gulsnö föränglar mig midvintergrym
dricker blodmust med kapten morgan

kuksåsmackor med lillan och bomb
gamegrumps med julbord och blåbär
nötkräm och vodka i glasstromb
häxstumpor tecknar för småkär




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-23 18:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grymt bra!
2022-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd