Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Dags för kverulans igen.


Hästskändningarna


Stegel och hjul är ett civiliserat straff för personer som skändar hästar och andra hagade och inspärrade djur.

Frankrike nämns som ett land där liknande saker sker och att en ägare och två av dennes hästar blev knivskurna men även en förbipasserande blev också knivskuren när han ingrep.

Det har ökat sista åren. Kan inte sägas att det med säkerhet är någon viss kategori som ansvarar för det, men det spelar mindre roll. Det de skyldiga gör innebär att färgen, åldern och religionen inte längre är viktig. Det viktigaste i detta är att hitta de skyldiga och straffa dem. Stegel och hjul.

Polisen är uppjöjd och traumatiserad. "Ofta inga vittnen", säger en åldrad polisrepresentant kisandes för att han inte är van vid solljus. Halledudande då. Han säger som han gör och vi vet med säkerhet att innan han vant sig vid solen så är förövarna borta, DNA-spår inte säkrade, filmen de lade upp på crapchat inte undersökt.

Inkompetenta poliser. Perversion i befolkningen. Låt se när pusselbitarna (som Skandiamannen kallade dem) faller på plats. Tidsfråga.

Landet där det är riskabelt att se efter, riskabelt att fråga, riskabelt att nämna vid namn. Där signalement oftast inte får återges i media. Där vi har förståelse för nästan allt men sympatiserar bara med det som är orätt och förföljer bara en öppen diskussion. Hårda tag från polisens sida endast mot de laglydiga. Alla är EJ lika inför lagen.

Trivs du?
Övriga genrer (Brandfackla) av Koloristen VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-22 07:30Bookmark and Share


  AiA Maria den fria VIP

Tack för belysande av mänsklighetens
medvetenhet och ansvar !

SOL!
2021-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen VIP