Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snarlika förhållanden-men ändå icke




*Inlagd gurka
Inlagd patient

Uppäten gurka
Utskriven patient
Friskförklarad*

Uppskruvad stämning
Intrikat måltidsätande

Målsägaren till ett barn
Som vägrar äta gurka.

Och som kastat det på
Väggen i skolmatsalen

Sitter i väntrummet
För att få tala med
Rektorn om sitt barn

Som gör underliga saker
med underliggande
Orsaker mest hela
tiden
.
Varför beter sig
inte
ungen normalt?

Förbaskade gurka
Den kanske var in
-lagd med konstiga
Kemikalier och bi
-satser?


Det ska fy farao
Var far i dessa
Corona tider

Sitter och harklar sig
bakom munskyddet

Och väntar på att få
Någonting objektivt
förklarat för sig. ..







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-22 07:33



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Han kanske såg den gamla reklamfilmen med handbollstränare Bengan Johanssons "Gurkburk". Inte undra på att grabben protesterar ;-)
2021-01-22

    Lena Staaf VIP
Ordlekar om det svårgripbara livet som bara glider iväg som en hal gurka.
2021-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP