Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets barlast

Det som var ett hem
töms, städas, utplånas
i samma takt fylls våra flyttlådor
vi delar saker som väcker minnen
allt vi har svårt att lämna ifrån oss
livets barlast




Fri vers av Annaemi VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-22 08:21



Bookmark and Share


    carinamnm
Lite smärtsam <3
2021-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP