Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finis ad infinitum


I'm deep in an operation
of vigilant observation,
the object of my study me,
to find out what this me might be;
yes, just what kind of being
it is that I am seeing:
a bag of organs with no soul,
a cosmic vehicle's long haul

Jag är nog nära nog försvunnen,
en temporär figur av Kronos hunnen,
i Kosmos fluten ut,
ut i ett slut förutan slut,
för inget slutar nånsin sluta,
och det går inte att uppskjuta,
men slut som ej tar slut ska njutas
på fest där slutet ingalunda prutas,
ty vi får alla garanterat rum
i Hades ad infinitum




Bunden vers (Rim) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2021-01-22 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP