Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstider

vi var sommar

vi var vinter

om vi bara

kunde bli vår

och falla...

långt

bortom hösten




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-23 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP