Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar och är

Längtar snöfria gator

Längtar fallande regn istället för snö

Längtar vågskvalp från sjön

 

Men allt som just nu finns

 

Är knöliga gator och trottoarer

Är fallande snö och isvindar

Är en förrädisk isbelagd sjö 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-26 07:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Längtan till varmare tider..
2021-01-28

  ULJO
Längtan efter vårvärme och varma vindar
2021-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP