Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


AVSKUM I AKSUM

TPLF är terrorister

men massmedias favoriter

TPLF är terrorister

men ettriga som moskiter

TPLF är terrorister

och även revanschister

De vill ta över Etiopien

dessa etniska chauvinister

 

LARZ GUSTAFSSON 22/1 2021

 

Avslutar prenumerationen i protest!

 
 
 
 

Larz Gustafsson 

15:44 (29 minutes ago)
 
 
to ProletärenProletären
 
 
 
Jag avslutar härmed min prenumeration på Proletären i protest mot er subjektiva och enögda bevakning av Tigray.
Ni eftersträvar att lägga hela ansvaret för konflikten på Etiopiens centralregering, när det i själva verket handlar om
ren revanschism och nationalchauvinism från Tigrays sida.
Min fru är etiopiska så jag har en del inside information.
 
Att ni dessutom åberopar er på Al Jazeera som källa gör knappast saken bättre. De är en mycket subjektiv nyhetskanal.
Det märks inte minst då de rapporterar om Israel/"Palestina".
Man framhärdar t ex i att kalla Västbanken "ockuperad", vilket den INTE är.
 
Så v g avsluta min prenumeration med omedelbar verkan.
 
Hälsningar,
Larz Gustafsson



Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2021-01-22 16:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Amen!
2021-02-21

  Koloristen
Näpst över desinformatörer och durkdrivna domptörer.
2021-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP