Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan gått i kvav

 

Jag vill att du ska se mig

bli en del utav min dag

vill inte bara be dig

om framtid utan jag

jag har så lätt att bli förvirrad

vill du komma eller gå

utav kärleken förblindad

eller ingenting att få.

 

Om jag sjunger och du lyssnar

bara njuter utan krav

om jag tvärt så tystnar

och du ger dig av

kan mitt hjärta ändå dyrka

finns där ute något som

genast ger mig styrka

när min längtan gått i kvav.

 




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-22 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP