Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lärde mig


Du lärde mig
namnet på alla Europas huvudstäder
Att den blå assietten var din
och att röra glassen så den
nästan blev som smet.

Du lärde mig
att springa fort
att lägga mig ner på Allvaret för att se de minsta blommorna och att insekter var söta.

Du lärde mig
att känna lyckan över en lakritsstång
att simma i iskallt vatten och
att uppskatta sakers värde.

Du lärde mig
att jag har ett värde
och du gav mig mod.

Jag älskade dig då
Jag saknar dig än




Fri vers av Totiki
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-22 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Totiki