Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Centralbadet i Stockholm på Drottninggatan är öppen för det är ej kommunalt. Dyrt, särskilt helger, men det är det värt.


Centralbadet i Stockholm


Skäm bort dig

och ha det bra


Gör det du kan

ibland alla

restriktioner


och njut

i fulla drag

av livet


av allt det

som finns kvar

för dig och mig idag


Fokusera inte på

det du inte kan göra

men gör det du får och kan


Var lite uppfinningsrik

som barnen och lär av dem

det gör jag i dagens Sverige




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-22 18:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är också uppfinningsrik som skriver en dikt om det. :)
2021-01-27

  Eva Helene VIP
Så fint och inspirerande!
2021-01-23

  Niliboy
Härligt för dem som inte känner känner sig för svaga å bräckliga! Som undertecknad!
2021-01-22

  Niliboy
Härligt för dem som inte känner ks
2021-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP