Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen av cph

vesterbrogade i gryningen

sedan hororna och tjuvarna gått hem

måsarna cirkulerar, spionerar på människorna

du vakade på hotellet, i väntan på mening

nattens sista desperation passerar,
klädd för midnatt

de rättskaffens cyklar förbi,
på väg till maskineriet

tivoli glittrar meningslöst i morgonljuset

asfalten spolas,
i väntan på återvändande smuts

tomheten är aldrig så uppenbar som nu

går inte ens att skölja bort med
en morgonbajer och en lille en

men ingenting hindrar att du försöker




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-22 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP