Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten stör

 

Tiden är ingenting

dagen är allting

bara natten stör.




Bunden vers (Haiku) av Peter Kohlm VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-22 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP