Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan verkligen älska, men att älskas tillbaka, det är vad som känns.


kärlekens djup

kärlek är verkligen själens djup, bara en smärta i hjärtat. ännu övervinns den av sin närvaro men den är vacker. Jag förstår helt och hållet smärtans djup, eftersom det inte övervinns av dess närvaro, men det gör den.
av kärlek kan man bara förstå, det är lättnad. det svåra är att älska och aldrig bli älskad tillbaka. men när man älskas tillbaka börjar en mer smärtsam sfär växa. ändå är det inte ironiskt. kanske genom att bli sårad kan man hitta styrkan, det är bara en illusion men ändå. kanske det är vad alla behöver, en illusion att överleva och hoppas på bättre.




Fri vers av livet...
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-22 21:12



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Det är svårt att beskriva kärlek och jag ser att ditt hjärta är fyllt av att berätta vad den har inom sig. För mig är Gud kärleken, på gott och ont antar jag
2021-01-24
  > Nästa text
< Föregående

livet...
livet...