Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onykter(2)

Mannen från Sala
Var inte den lojala
Han snodde en papegoja
Utan att skoja
Han for till Motala




Fri vers av Vitaminer och mineraler
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-22 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitaminer och mineraler
Vitaminer och mineraler