Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alltid skall slutet vara en sorg. Jag tror detta är ett misstag, ett tragiskt misstag. Ett slut av den död som alla nås av, är en sammanslutning av alla krafter, allt blir ett och ett blir allt!


Slutets verkan

Jag gräver min långa och urgröpta väg,
jag öppnar för slutets verkan.

Min hy är röd, mina tänder gula och grå,
för mig är det slutets verkan.

Och leva för min kärlek är svår,
för skam är det enda som har nått mig.

Kom och se, vid gravstensplatsen,
där vilar ditt slutets verkan.

Och inristat är mitt födelseår,
urgröpt mina förgångna år.

Max,
vilar han, finnig och rå,
här vilar mitt slutets verkan.

Och även om kärlek, är fördelat till få
ska vi alla,
till slutets verkan.




Fri vers av max andreewitch
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-22 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

max andreewitch
max andreewitch