Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är den störst tjuv jag mött

du är den största tjuv jag någonsin möt du 

stal mitt hjärta i från den första stund jag 

 

såg dej jag var så förlorad i dej vid första 

ögonkasst . du fyllde mej med så mycket 

 

energi kärlek och värme i från min toma 

frusna kropp du gav mej nytt liv du gav 

 

mej hopp om framtiden . nya möjligheter 

växer fram med nya värderingar och syn 

 

sätt totalt anorlunda en vad jag har left i 

jag har på åternyttfödds till ett en framtid .

 

du har fört in ljustet i mitt liv åter igen jag 

slipper leva i mörkret och eländet med en 

 

framtid som inte är utstakad för nu är det 

obegraönsade möjligheter att leva efter .

 

innan du lämnade mej och tog mitt hjärta

med dej du sprang i från mej för allt gick 

 

så fort allt vi hadde var bara borta du stal

mitt hjärta . det skaver nu tomnt det gör så 

 

ont i mej snälla kom till baka och fyll upp

alla toma minnen som nu gör så ont i mej 

 

kom till baka till mej snälla jag saknar dej .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-23 07:21



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
"du stal mitt hjärta, det skaver nu tomt"
det ligger så mycket smärta i de orden.
Men den kärlek som en gång är bruten, kan aldrig komma tillbaks och vara likadan igen.
Om du slår in en spik i väggen och sen tar bort den, så finns hålet kvar och påminner dig, och försvinner inte förrän du fyller det med något.
2021-01-23
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten