Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Clownens sista uppträdande av Sefarage


Stackars män

Alla stackars män
som nu sakta förvandlats till Hen
söker sin tröst i fotboll och sprit
tycker att samhället är skit

Allt skall vara som förut
kvinnorna borde veta hut
och rätta sig efter mannens beslut

Tiden har sin gång
gamla ideal ser sin svanesång
sederna kommer och går
hur ser det ut om tvåhundra år?





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-23 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP