Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÄRA ELLER BRISTA - tanka

Spegelblank tunn is
målad med rosa molnstreck
förrädisk skönhet
som livet oss givet är
promenad på krossat glas




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2021-01-25 17:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla som känns och berör
2021-01-28

  Niliboy
Krossat glas, kanske. Men tron bär!
2021-01-26

  ULJO
Så är livet
2021-01-26

    Lena Staaf VIP
Så fint! Livet som svag is eller krossat glas - som det kan vara åtminstone ibland.
2021-01-25

  helenita VIP
Så sant.
Livet är som att gå på krossat glas
2021-01-25

  Kajan VIP
Så lockande och ibland förrädiskt kan livet vara. Ibland behövs en erfarenhet som man ofta inte förfogar över innan.

2021-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Oh, vilken bra liknelse!
Utomordentligt bra formulerat.
2021-01-25

  Feliaxel VIP
Livet är absolut som en promenad på krossat glas,det gäller att se upp
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP