Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'' Augustibrisen ... '' En vintageflaska champagne väntar och bor i Kalifornien.


Heather (ljung)

Hej Heather,
Jag förlorade rätten att kyssa dig
men
Jag förbehåller mig rätten att sakna dig
och jag saknar dig ikväll
vägen ligger vriden
i augustibrisen
kommer in från havet
den böjer sig och böjer sig och
verkar börja om
träden
skimrar och svänger
skarp
färskt för älskare
vem i morgon
kommer att gå den här vägen
mina hjärtslag försöker
vinn dagen som violinsträngar
som rör hemlighetens inre hemlighet
och spela musik unik och invecklad
och jag önskar att mina hjärtslag skulle göra det
på något sätt
hitta sitt hem i dig
Jag förlorade rätten att kyssa dig
men jag förbehåller mig rätten att sakna dig
och jag saknar dig ikväll
vet vide
ljudet det ger i vinden
är som en fågel som krossar fjädrarna
Jag ligger i det här ljungfältet
Jag kan inte ändra det förflutna
men jag kan växa
Heather, jag kan växa




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-23 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP