Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godkänd


Du
du själv

själva livet
du levt

Vad du gjort
och inte

vad som blev fel
eller rätt
och allt däremellan

Att vara
tillåtande
också
mot den närmaste
den allra närmaste

Vara lite tillåtande
också mot sig själv






































Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-23 12:02



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja, bitterhet och grämelse kan ta död på all kraft. Naturlig självkritik är något annat, något man lär sig något av. Sedan får man gå vidare med ett leende.
2021-01-24

  Kungskobran VIP
Absolut, tillåtande, tolerans, hänsyn respekt, ger ett bättre liv för alla
2021-01-23

  Kristian Ekman
Tänkvärt.
Tack
2021-01-23

    Max Poisé
Helt klart! Tänkvärt!!tack
2021-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP