Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Hit och dit

Jag anar djup, jag anar grund
Jag anar hav, jag anar sund
Jag anar berg, jag anar dal
Jag anar rock’n’roll och jag anar skval
Med dig vill jag älska
Jag vill älska med dig
För du har nånting
Som intresserar mig

Jag anar sommar, jag anar snö
Jag anar ängar, jag anar hö
Jag anar hök, jag anar sparv
Jag anar fjäril och jag anar larv
Med dig vill jag älska
Jag vill älska med dig
För du har nånting
Som intresserar mig

Velat hit och dit
Det har jag alltid gjort
Aldrig att jag vågat satsa
Allting på ett kort

Jag anar ek, jag anar sly
Jag anar fast mark, jag anar dy
Jag anar ros, jag anar tagg
Jag anar skymning och jag anar dagg
Med dig vill jag älska
Jag vill älska med dig
För du har nånting
Som intresserar mig
Ja, med dig vill jag älska
Jag vill älska med dig
För du har nånting
Som intresserar mig

 




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2021-02-13 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP