Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plågsamt

Att skriva vackert när själen vrider sig i plågor,
är som att vrida ur det sista i kaviartuben.




Övriga genrer (Aforism) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-23 12:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA du lyckas bra med att få ut det vackra tycker jag..kram
2021-01-28

  den nakna poeten
bra formulerat och skrivet fina Angela
2021-01-24

  helenita VIP
Det lyckas du iallafall med :)
2021-01-23
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP