Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjukt viskar jag orden

Skulle ryta högt
Men jag hejdade mitt skri
Kraften är så stor

Mjukt viskar jag ut orden
Så att du orkar lyssna




Bunden vers (Tanka) av skärva
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-23 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva