Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finna kärleken

 

 

kärlek kan vara både ljuv och bitter

men utan den vill hon inte vara

och därför hon nu sitter

väntar på att någon ska besvara

 

känslor så heta och svallande

det i kroppen pirrar och pockar

förväntan är översvallande

så till den milda grad att hon rockar

 

marknadens prognos är god

det dräller av män

Tinder är som ett julbord

lycklig är den

 

som lyckas att någon finna

utan fel och skavanker

det gäller att sedan hinna

få någon med kontakt till banker

 

ser han sedan fräsch och stilig ut

är det bara som en extra krydda

och hoppas på ett lyckligt slut

komma till hennes varma hydda

 

förväntansfullt hon söker runt

på jakt efter Mister Perfekt

inte någon som ligger runt

inte heller nån i sekt

 

förväntningarna är stora

oftast en uppblåst bubbla

kan bli en dyster historia

på målsnöret kan snubbla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-01-23 13:22



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Äh, kärleken är ba' skit, går ju bara sönder. Sverker, fram me tunnan! Har ett antal reklammationer! Eller ska vi chansa och höra med ARN först?
2021-01-26

  överlevaren VIP
Ja den kärleken....bra ordat!
2021-01-24

    Lena Staaf VIP
Bra skrivet om sökandet efter en partner. Tinder handlar väl ofta om enstaka kontakter, slit och släng, men många kan också hitta en verklig vän. Världen har vidgats med nätet!
2021-01-24

  Kungskobran VIP
Att hitta sin tillkommande är svårt
utan honom kan livet vara hårt
men också helt underbart
det står ju klart
2021-01-23

  AiA Maria den fria

*ler*

...åt ”eländet”...men känner med dom som lider av ensamhet...

själv njuter jag av min egen tid och avstår i glädje ”Tinder”...jag lyser av egen kraft:)

Tack för tänkvärt !



2021-01-23

    Max Poisé
Ja det är ett förbaskat lotteri och köttmarknad idag. Trist...att uppvakta i det riktiga livet är en döende konst...
2021-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP