Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stagnation

Otaliga äro människans prövningar
och ingen kommer väl undan dem
men alla prövningar är utveckling
och vem vill stagnera
och det är ju precis det jag gjort.
Stagnerat.
Fastnat mitt i ett kliv i livet.

Men nu börjar jag röra på mig.
Först tänkte jag ta det sakta
men livet ville annorlunda
och gav mig en spark i baken, sa :


Här, ta möjligheten och använd den till att ge dig luft under dina vingar...




Fri vers av Lindalou
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-23 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou