Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förtal iscensättning, misstanke av politiska rival gjorde det. (Jag skulle ha förstått att ryssarna argumenterar för en liter vodka, men inte för en liter Novali som används slarvigt.) Annars vet vi alla att narkotika ger makt!


Mr. Pr. Putin. Anklagad

 Putins toaborstar för 7000 kronor upprör ryssarna | Aftonbladet

Putin: Det är inte mitt palats (msn.com)

 

Jag kan fortfarande inte förstå hur endast resterna av denna substans hittades bara på offrets trosor!

 

Jag undrar bråttom, som en enkel skribent på poeter.se   idag när jag köpte 1. Liter Klorrengöring ”Novali" för att skrubba toaletten, en vätska som om den används felaktigt ger samma symtom som de som drabbats i fallet med Ryssland.

 

Verkligen jag tackar Gud att jag läste instruktionerna.

 

"Navalnys fru arresterad i Moskva: Mer än 860 personer har hållits kvar i Ryssland. I Jakutsk protesterade folk vid -50 grader Celsius: ”Nej till diktatur!” Tiotusentals ryssar kom ut för att protestera idag i Ryssland inför kyla utanför. De första demonstrationerna började i Fjärran Östern och Sibirien, i Vladivostok, Khabarovsk, Novosibirsk och Cita. I Yakutsk, nära polcirkeln, ignorerade hundra demonstranter temperaturer på -50 grader Celsius och uttryckte stöd för Navalny. Demonstranter ropade "Putin, tjuven", "Navalny, vi är med dig" eller "Frihet för politiska fångar." "Ryssland kommer att vara fritt", "Putin är en mördare", skanderande publiken på Pushkin-torget i centrala Moskva. Andra demonstranter bar plakat med slagord som läser "Jag är inte rädd" och "Nej till diktatur." Cirka 2000 personer protesterade också i St Petersburg, Rysslands näst största stad och Vladimir Putins födelseplats. Och här har polisen gjort dussintals gripanden. Enligt en internationell journalistisk undersökning, som innehåller obestridliga detaljer, förgiftades Aleksei Navalny med Noviciok av ett specialteam från Federal Security Service (FSB, före detta KGB). Motståndaren lyckades till och med få information om operationen som riktades mot honom från en FSB-agent som dyker upp i utredningen. Navalny är övertygad om att han förgiftades på Putins befallning. Kreml förnekar anklagelserna och vägrar att inleda ett brottmål i detta fall"




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-23 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP