Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Den kom över trädtopparna
vinden
Strök över granskog och böjde björk
Förde med sig nattmoln
dolde solnedgång
och allt blev så svart
Nattsvart gjorde vinden
Lekte sig ner över ängsmark
rufsade päls på lilla haren i gläntan
När vinden nådde dem, gjorde gåshud
och lämnade kyla
reste de sig och gick in
Han, med armen
om henne




Fri vers av Lindalou
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-23 18:26



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Så himla fin denna!
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou