Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

föreskrift

det är absolut förbjudet att luta sig ut

en armé av skuggor väntar
på att du ska falla in i ledet

fast solen skiner och himlen glittrar blå

visionerna omfattas alltid av restriktioner

men det står dig fritt att marschera
om du gör det i takt

och svär trohet till konventionerna

då kan du till och med få dansa en stund
i din skyttegrav innan granaterna faller
över individerna




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-01-23 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP