Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tysta röst

 

Jag dansar runt ditt hjärta

kommer aldrig nära

finner aldrig ro

delar aldrig hoppet

bygger ingen bro.

 

Den flykt jag längtar

men aldrig tör

var finns mitt hopp

när natten dör.

 

Vem väcker lusten

i tomställt bröst

vem kan nu höra

min tysta röst.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-23 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP